C/ Jaume Piquet, 23 08017 Barcelona - 93 252 42 62 - info@casaorlandai.cat
C/ Jaume Piquet, 23 08017 Barcelona - 93 252 42 62 - info@casaorlandai.cat

Exposicions

exposicions

COMUNICANT: 10 anys en cartells

Del 18 d’abril al 13 maig de 2017

Exposició que fa el seguiment dels 10 anys de la Casa a partir del cartells de les principals activitats. Ocuparà part del vestíbul i la primera planta.

Inauguració: dijous 20 d’abril a les 19 h

Consulta al web la resta d’activitats de celebració del 10è Aniversari de la Casa Orlandai

 

 

 

header20141

 

INTEGR’ART

Del 15 al 29 de maig de 2017

En el marc dels Tallers Oberts de Sarrià – Sant Gervasi (20 i 21 de maig) els Artistes Visuals de Sarrià dediquen, com cada any, una exposició d’obres de persones susceptibles de patir risc d’exclusió social. Enguany ESTIMART Presenta la seva Exposició “La Felicitat de l’Art Múltiple” feta pel Col·lectiu d’artistes Estimart (www.estimart.cat).

Inauguració: data per determinar

 

passejada_fotografica

PAISATGES DE CATALUNYA: una exposició fotogràfica del veí Carles Amade Pecareu

Del 30 de maig al 12 de juny

En Carles és aficionat a la fotografia des dels 14 anys, quan va començar a fer servir la seva baquelita. Coneix Catalunya poble a poble i s’ha dedicat a fotografiar-ne els paisatges amb especial predilecció per les obres d’arquitectura romànica. Ara mostra el seu treball a la Casa Orlandai i aprofita per regalar-nos també algun paisatge sarrianenc.

 

DESCOBREIX LES PAPALLONES DE COLLSEROLA

Del 13 al 30 de juny

A Catalunya hi ha prop de dues-centes espècies de papallones de les quals se n’ha observat una seixantena llarga a Collserola i a Sarrià de Munt. L’exposició de l’Agrupació de Defensa de l’Entorn Alnus i del Centre d’Ecologia i Projectes alternatius CEPA de Sant Just Desvern és una oportunitat per conèixer un dels secrets del nostre parc natural. Estigueu atents a les activitats complementàries de l’exposició que s’aniran publicant al web de la Casa Orlandai.