C/ Jaume Piquet, 23 08017 Barcelona - 93 252 42 62 - info@casaorlandai.cat
C/ Jaume Piquet, 23 08017 Barcelona - 93 252 42 62 - info@casaorlandai.cat

Exposicions

ABRIL

Del 9 al 21 d'abril: L'11è aniversari

Mirarem enrere per descobrir la història de l'edifici de la Casa Orlandai, i els seus orígens.

Del 23 d'abril al 4 de maig: Records, amb el Grup La Finestra

Inauguració Dimarts 24 d'abril a les 19h

Exposició fotogràfica amb espais del barri que tenen una càrrega emocional i de records al Grup La Finestra que es reuneix de forma habitual a la Casa Orlandai. 

MAIG

Del 2 al 31 de maig: Les Veus dels arbres

Fotografies d'arbres excepcionals que ens conviden a un diàleg obert entre l’home i la natura que ens apropa a les seves arrels i a la seva història.

Autora Pepa Tort, i fotogràfa  Adriana Olsina

La presentació del llibre serà el dijous 17 de maig a les 19h


Del 7 al 21 de maig: Els Bancs passen factura

Els bancs passen factura és una exposició que forma part de la campanya Finances Ètiques de SETEM Catalunya. Es tracta d’un material que mostra el paper que juguen els bancs en temes com el poder, la relació amb països del sud, les guerres i la corrupció.

Del 7 al 19 de maig: Tallers oberts

Del 22 de maig al 2 de juny: Els marxistes a Sarrià i Sant Gervasi

Goytisolo, Montalbán, Rosa Borràs, Manuel Sacristán, Carme Massana... No està escrita la història de la influència del marxisme a Sarrià-Sant Gervasi, però podem citar alguns importants autors/es marxistes que hi han viscut. Una mostra biogràfica per mostrar la contribució a la cultura marxista per part dels veïns/es.

JUNY

Del 4 al 22 de juny: Donar a la història l'oportunitat de ser una altra

Per què en la memòria històrica només queda constància fotogràfica de parelles i famílies heterosexual? A la Casa Orlandai volem donar una altra possibilitat a la història fent fotografies mostrant una àmplia diversitat de parelles reals, sense restricció de gènere ni preferència. Acció participativa dimecres 6 de juny.

De l'11 al 22 de juny: Dia de les persones refugiades

Les obres són pintures fetes amb nens refugiats del camp de Ritsona, a Grècia. Es tracta de pintures de caire abstracte, fetes amb témpera sobre paper. Són el resultat d’aplicar tècniques senzilles, àgils i divertides obtenint obres molt vistoses i acolorides. a càrrec de Associació Arts ¬ Smiles  i Xarxa Educativa Sarrià Sant Gervasi Refugi.