C/ Jaume Piquet, 23 08017 Barcelona - 93 252 42 62 - info@casaorlandai.cat
C/ Jaume Piquet, 23 08017 Barcelona - 93 252 42 62 - info@casaorlandai.cat

Dades de l'activitat

Data: 03/05/2017
Horari: 19:00 - 21:00
Lloc:
Carregant mapa...
Categoria: Cicle: Les Veus de la República, Destacats, Xerrades -col·loquis
Preu: Gratuït
Comparteix-ho...

ESPECIAL 10è. L’economia social i solidària: una anècdota històrica, o una alternativa real?

LES VEUS DE LA REPÚBLICA. Especial 10è Aniversari. L’economia social i solidària: una anècdota històrica, o una alternativa real?

Les iniciatives d’economia social i solidària ja són presents als nostres barris, pobles i ciutats. Però quin pes real tenen en l’economia? Són alternatives reals al sistema econòmic i social vigent, o bé seran una anècdota en la història econòmica del segle XXI?

Amb Santi Eizaguirre (Professor de sociologia i filosofia del dret a la Universitat de Barcelona), Xavier Palos (equip tècnic de la Xarxa d’Economia Solidària) i Damià Gibernet (Can Mandó de Collserola).

foto ess

LES VEUS DE LA REPÚBLICA

Les Veus de la República és un espai de debat sobre aspectes relacionats amb l’organització de la cosa pública (res pública). Ponents i ciutadania parlarem de política, sociologia, comunicació, història, economia... Des d’una perspectiva teòrica però també pràctica i vivencial.

Dimecres 3 de maig a les 19 h: Especial 10è Aniversari. L’economia social i solidària: una anècdota històrica, o una alternativa real? Amb Ruben Martínez, investigador de l’Institut de Govern i Polítiques Públiques (IGOP – UAB); Xavier Palos, equip tècnic de la Xarxa d’Economia Solidària, i Damià Gibernet, de Can Mandó de Collserola.

Dimecres 7 de juny a les 19 h: La vida a la terra, fineix? Amb Jorge Wagensberg, físic divulgador de la ciència i un ponent per confirmar.

Comentaris

comments