C/ Jaume Piquet, 23 08017 Barcelona - 93 252 42 62 - info@casaorlandai.cat
C/ Jaume Piquet, 23 08017 Barcelona - 93 252 42 62 - info@casaorlandai.cat

Dades de l'activitat

Data: 20/06/2017
Horari: 18:30 - 19:30
Lloc:
Carregant mapa...
Categoria: Destacats
Preu: Gratuït
Comparteix-ho...

DIA DE LES PERSONES REFUGIADES

El repte de l’acollida a casa nostra
Amb música, fotografies, i les intervencions d'Ousman Omar, fundador de la ONG Nasco ITC i d'Aleksandra Sameriak, tècnica de suport a l’habitatge de CCAR, amb un debat entre els assistents sobre com a Sarrià Sant Gervasi podem ajudar a acollir. Lectura de poemes a càrrec de Santi Eizaguirre i Quimet Pla.
Organitzen: Casa Orlandai i Sarrià Sant Gervasi Refugi amb el suport de l'Ajuntament de Barcelona.

Dia dels Refugiats 2017

Els veïns i veïnes de Sarrià Sant Gervasi no som indiferents, volem ajudar a acollir!

Centenars de milers de barcelonins/nes vam sortir el 18f al carrer per fer sentir un clam: Volem Acollir, Casa Nostra és Casa Vostra. Tot i així,encara no hem aconseguit que s’obrin les fronteres pels que fugen de la mort, la tortura, la fam...
Però malgrat tot alguns dels sol·licitants d’asil JA SON AQUÍ, també al nostre districte. Són pocs i d’arreu del món, no només de Síria. Estan aquí, però l’acollida i la integració és complicada. Si trobar un habitatge o una feina per a les persones que viuen aquí des de sempre és molt difícil, per ells ho és moltíssim més.
Com a veïns i veïnes de SSG tenim un repte: aconseguir que les persones i famílies que ja han arribat al nostre districte, puguin trobar el suport suficient per a poder iniciar una vida en pau, entre nosaltres. No som indiferents, podem fer molt. Si les administracions no donen solucions concretes, haurem de ser els veïns i les veïnes els que prenguem mesures solidàries complementàries per tal d’aconseguir una acollida digna. Parlarem de quines coses podem fer per a que Sarrià SG sigui un lloc on puguem acollir als que ho necessiten.
Sarrià Sant Gervasi Refugi

Comentaris

comments