C/ Jaume Piquet, 23 08017 Barcelona - 93 252 42 62 - info@casaorlandai.cat
C/ Jaume Piquet, 23 08017 Barcelona - 93 252 42 62 - info@casaorlandai.cat

Dades de l'activitat

Data: 20/05/2017
Horari: 18:00 - 20:30
Lloc:
Carregant mapa...
Categoria: Destacats, Xerrades -col·loquis
Organització: Setmana de l'Arquitectura de Barcelona 2017
Preu: Gratuït
Comparteix-ho...

BARCELONA DE PEL·LÍCULA. “En la ciudad” de Cesc Gay

BARCELONA, DE PEL·LÍCULA, un cicle per descobrir la ciutat més cinematogràfica. En motiu de la Setmana d'Arquitectura 2017

L'Ajuntament de Barcelona, el Col·legi d'Arquitectes de Catalunya (COAC) i la Fundació Mies van der Rohe, en col·laboració amb Barcelona Building Construmat i ArquinFAD, han posat en marxa la Setmana d'Arquitectura 2017, una experiència pionera i compartida que tindrà lloc en diferents escenaris de la ciutat del 20 al 26 de maig. Durant aquests dies, Barcelona es convertirà en l'epicentre d'un ampli ventall d'activitats encaminades a reforçar el valor que pels ciutadans i ciutadanes té l'arquitectura i el paisatge urbà quotidià.

Entre les accions programades s'hi troba el cicle de cinema Barcelona, de pel·lícula, que explora els espais urbans de la ciutat de manera poc habitual: a través dels fotogrames d'una selecció de pel·lícules.

El cicle, que es podrà veure en diferents espais de la ciutat. Arrenca divendres 19 de maig amb el passi del documental En construcción al Centre Cívic La Sagrera ‘La Barraca’. Dins d'aquest film, i de la resta de tots els que es projectaran al llarg de la Setmana, Barcelona juga un paper rellevant arribant a convertir-se en un personatge més i convidant-nos a reflexionar sobre la importància de l'entorn urbà en les nostres vides. Consulta aquí tota la programació del cicle.

El dissabte 20 de maig a les 18 h, es projecte a la Casa Orlandai la pel·lícula En la ciudad de Cesc Gay (Espanya, 2003). Es tracta de la història d'un grup d'amics de Barcelona que es troben gairebé cada dia per parlar de les seves coses. Barcelona és el lloc on desenvolupen la seva vida, i l'escenari d'aquest film.

Comentaris

comments