C/ Jaume Piquet, 23 08017 Barcelona - 93 252 42 62 - info@casaorlandai.cat
C/ Jaume Piquet, 23 08017 Barcelona - 93 252 42 62 - info@casaorlandai.cat

10è aniversari

ESTEM D'ANIVERSARI!

Aquest 2017, la Casa Orlandai celebra el seu 10è aniversari, 10 anys de gestió ciutadana d’un equipament municipal. Aquesta celebració és una manera de posar de relleu la tasca de dinamització cultural que exerceix des de fa 10 anys la Casa Orlandai al barri de Sarrià, una tasca que cada vegada més, traspassa les fronteres del barri i del districte, sempre posant èmfasi en valors com l’art, la transformació social i l’esperit crític.

Quan l’any 2003 l’escola Orlandai va abandonar l’edifici del carrer de Jaume Piquet 23, un col·lectiu de veïns i veïnes de Sarrià va començar a elaborar un projecte per trobar un nou ús a l’antic edifici de l’escola propietat de l’Ajuntament de Barcelona. Des d’aquell moment, es va fer evident la necessitat de la gent del barri de tenir un equipament per promoure la cultura, l’art i la transformació social.

Així, a principis del 2007, es va formalitzar l’Associació Cultural Casa Orlandai (amb 15 entitats del barri associades) que tenia i té per objectiu la gestió de l’equipament municipal Casa Orlandai a través d’un conveni d'una durada de quatre anys, renovat primer amb quatre pròrrogues anuals, i des de 2015, per un nou conveni de tres anys amb una pròrroga anual.

Amb tot aquest recorregut i amb la intenció de creuar les fronteres de la Casa Orlandai, es proposa que durant tot el 2017 la Casa estigui més oberta que mai i es doni a conèixer el projecte de manera més àmplia.

Del 20 al 22 d’abril el centre es veurà immers en una gran festa de celebració oberta a tothom i on es vol comptar amb la presència i participació de personalitats del Districte i de la ciutat, representants de l’àmbit de la cultura i la cultura popular i de proximitat i, al mateix temps, amb tots aquells i aquelles que han fet possibles aquests 10 anys d’història a més de tots els veïns i veïnes del barri que desitgin acompanyar-nos en aquesta celebració.